over mij

Nee, mijn hond kijkt niet altijd alsof hij snode plannen maakt

Een talent om bizarre koppen te trekken hebben ze allebei. Ze lijken op de baas denk ik, ik kan er zelf ook wat van. Maar ik was hier om wat over mij te vertellen en niet over mijn honden. 

“Hallo mijn naam is Anna en ik ben grafisch vormgever” 

Dat klinkt een beetje alsof je bij de plaatselijke AA bijeenkomst bent aangeschoven. Schrap dat, zo stijf hoeft deze ‘over mij’ pagina niet te worden! Gelukkig ben ik meer dan een paar letters op een naamkaartje. Namelijk iemand die niet stil kan zitten, altijd creatief bezig wil zijn en barst van de energie. Ik denk graag met mijn klanten mee en krijg energie van het feit dat ik mensen blij kan maken met mijn werk. Daarom ben ik grafische vormgeving gaan studeren, maar het beroep van grafisch vormgever alleen was voor mij niet genoeg. 

Schrijven zat er al vroeg in

Van kinds af aan had ik al een passie voor schrijven. Ik was dan ook het enige kind op school wat bedacht dat je een verhaal in kon leveren voor een talentenjacht. En ik won er nog mee ook! Een kinderboek schrijven staat dan ook nog steeds hoog op mijn lijstje. Maar voorlopig hou ik het bij het schrijven van SEO-proof blogs en artikelen. Daarbij ben ik momenteel bezig aan een nieuwe opleiding voor SEO specialist, zodat ik straks mensen kan helpen om ook hun bedrijven beter te laten scoren op google. 

Een veelzijdig mens, zo zou ik mezelf omschrijven, dat zie je terug in de stukken die ik schrijf. Zo schrijf ik bijvoorbeeld stukken over natuurlijke supplementen voor huisdieren, travel guides voor digital nomads, artikelen over offroad 4×4 rijden in Amerika, over motor routes in Turkije, verhalen om ouderen even weg te laten dromen, product gerelateerde blogs en affiliate marketing stukken, blogs voor de financiële dienstverlening, marketing, reizen, interieurdesign en fashion trends.

Het enige waar ik niet over schrijf is software ontwikkeling en crypto.  

Tweetalige opvoeding

Ik heb een tweetalige opvoeding genoten waarbij er thuis voornamelijk Engels gesproken werd. Om die reden ben ik ook tweetalig middelbaar onderwijs gaan doen waar ik mijn content & language integrated learning in international context certificaat heb behaald. Heb niveau C2 Engels en ben Native Speaker in zowel de Engelse als Nederlandse taal. 

Nieuwsgierig naar mijn werk? Check dan even mijn portfolio en informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

schrijven over mij

CONTENT WRITING

SEO-proof blogs en artikelen die goed scoren op google om organische leads naar jouw website, blog of webshop te genereren. 

• Blogs
• Artikelen
• ‘Over ons’ pagina’s
• Productbeschrijvingen
• Affiliate marketing
• Landingspagina’s

VERTALINGEN

Een geboren en getogen Nederlander, maar in hart en nieren een Brit. Door mijn Engelstalige opvoeding en Tweetalige onderwijs ben ik een Native Speaker voor zowel Engels als Nederlands. 

Ik zet jouw Engelse teksten moeiteloos om naar het Nederlands en vice vera. Zonder vertaalprogramma’s.

schrijven over mij

GRAFISCH VORMGEVING

Ik denk graag met je mee om samen tot een origineel concept te komen wat in één oogopslag de identiteit van jouw bedrijf overbrengt. 

• Logo ontwerp
• Visitekaartjes
• Flyers
• Banners
• Promotie uitingen
• Ansichtkaarten
• Merch design