R. Jansen | Sport en Gehandicaptenzorg

logo ontwerp monogram Harderwijk grafisch vormgever Harderwijk

ZZP in de zorg

Remco Jansen is een sporter in hart en nieren met hart voor de zorg. Remco heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg van moeilijke groepen tot dagbesteding en de zorgboerderij. En inmiddels is hij ZZP ’er in de gehandicaptenzorg naast zijn werk op de dagbesteding. Daar ontbrak alleen een logo ontwerp aan. 

Sportlessen en personal trainer

Naast zijn werk als ZZP ’er in de gehandicapten zorg is Remco Jansen ook het vaste gezicht van de bag lessen (boks les) bij Primitive Gym Harderwijk. Deze lessen geeft hij met dusdanig veel plezier en levendigheid dat hij geregeld zelf een rondje meedoe. Waardoor zijn deelnemers extra gemotiveerd zijn. De sportlessen van Remco zijn niet alleen een fikse workout, maar ook gewoon gezellig! Iets wat heel erg goed aansluit bij de identiteit van Primitive Gym Harderwijk.

Huisstijl en logo ontwerp

Als grafisch ontwerper werd ik gevraagd om voor Remco een logo en huisstijl te ontwerpen. Maar dan wel een huisstijl die zowel geschikt was voor zijn werk als ZZP zorg, als voor zijn sportlessen. Deze worden mogelijk in de toekomst nog uitgebreid naar coaching of werkzaamheden als personal trainer in de regio Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet en Zeewolde. 

Voor Remco is een volledig huisstijl ontwerp gemaakt. Bestaande uit een logo ontwerp, factuur ontwerp, briefpapier ontwerp, flyer ontwerp en een notitieblok ontwerp. De visitekaartjes heeft hij voor het gemak ook via mij laten drukken. Daarnaast heb ik ook de bedrijfsfotografie mogen verzorgen waarbij ik een aantal van Remco zijn sportlessen bij heb mogen wonen. Dit was voor mij ook gelijk een eerste kennismaking met Remco zijn sportlessen, ik zou er bijna zelf voor naar de sportschool gaan. Waardoor ik niet alleen input had om een goeie tekst te schrijven. Maar ook een serie foto’s die gebruikt kunnen worden voor R. Jansen | Sport en Gehandicaptenzorg. Zodoende is onderstaande huisstijl tot stand gekomen.

Ben jij ook op zoek naar een grafisch vormgever die voor jou bedrijf een huisstijl kan ontwerpen? Zoals visitekaartjes, flyers, banners, folders, een bedrijfslogo, briefpapier of facturen kan ontwerpen? Neem dan contact op. Dan nemen we de mogelijkheden door en maak ik een passende offerte.  

Kennismaken met Remco zijn sportlessen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Primitive Harderwijk. Wel even melden dat je je in wil schrijven voor de Primitive BAG les op de maandagavond.