Mermaid Liara | Professionele Zeemeermin

mermaid zeemeermin logo visitekaartje

De professionele zeemeermin voor ieder feestje

Mermaid Liara is een professionele zeemeermin, performing artist en onderwatermodel. Je kan haar inhuren als zeemeermin act op een feestje. Maar ook voor events, openingen en kinderfeestjes. Zij brengt magie naar ieder evenement. Haar grote trots is haar zeemeermin kostuum, een siliconen zeemeermin staart van Finfolk Productions. Dit wilde ik terug laten komen bij het ontwerpen van haar logo.

Zeemeermin zwemmen

Bij een zeemeermin kinderfeestje, hoort natuurlijk een echte zeemeermin. Gelukkig kun je in Nederland gewoon een zeemeermin huren voor een kinderfeestje. Op verzoek zelfs meerdere! Maar Mermaid Liara gaat nog een stapje verder dan dat. Zo kan je bij haar ook veilig leren zeemeermin zwemmen. Mermaid Liara is niet alleen een zeemeermin, maar ook een free diver die haar adem ruim 4 minuten in kan houden onderwater. Als jouw kind zich op zijn of haar kinderfeestje ook even de kleine zeemeermin wil voelen, ben je bij Liara aan het juiste adres. Dan leer je in een zeemeermin kostuum op een veilige manier om te zwemmen als een echte zeemeermin. 

Zeemeermin logo ontwerpen

“Kan jij een logo ontwerpen die bij mijn mersona past?”. Dat is de vraag die mij gesteld werd als grafisch vormgever. Een mersona is het zeemeermin persona van een performing arts artist. In dit geval ‘the angel mermaid’. Als je op Mermaid Sunday in TODI, Beringen door de ramen het bassin inkijkt, spot je haar vrijwel direct. Door de vorm van haar staart, en de 1500 glinsterende kunststof schubben welke individueel licht weerkaatsen. Ze is als een witte spiegel in het water. En dat wilde ik meenemen in haar logo ontwerp.  Daarnaast is het lange blonde haar van Mermaid Liara ook een opvallende verschijning onderwater. In tegenstelling tot de meeste professionele zeemeerminnen, is dit haar echte haar en draagt zij geen pruik. 

Het logo ontwerp van Mermaid Liara is dan ook gebaseerd op deze twee opvallende eigenschappen. De vorm van haar lange staart. En haar lange golvende haar. Welke door het sterke contrast met de achterkant tot hun recht komen en direct herkenbaar zijn als Liara’s Logo ontwerp. 

Heb jij een grafisch vormgever nodig om voor jouw bedrijf een logo te ontwerpen? Of visitekaartjes, flyers, briefpapier, folders en banners? Neem dan contact op door op onderstaande knop te klikken. Dan nemen we de mogelijkheden door en stuur ik je een passende offerte. 

Meer weten over Mermaid Liara als professioneel Nederlandse Zeemeermin? Of haar andere staarten zien? Breng dan een bezoek aan haar website.